Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

 

В: Как мога да видя цените на продуктите?

О: Цените на продуктите са видими само за партньори на Топ Експрес 2000. Цените на всички стоки се виждат след регистрация и потвърждение от офиса на компанията.

 

В: Мога ли да поръчам като клиент на дребно?

О: За сега не можем да предоставим услуги на крайни потребители. Можете да потърсите нашите продукти в по-големите магазини във Вашия град.

 

В: Как мога да направя поръчка през сайта?

О: Повече информация относно поръчките можете да намерите „тук” 

 

В: Ползвам ли отстъпка от посочени цени?

О: Да, посочените цени са нашите базови цени и от тях ползвате договорената при нас отстъпка. Отстъпката се начислява допълнително, след като обработим поръчката през складовата ни програма. Допълнителна отстъпка не се начислява за продуктите, които са в промоция.

 

В: Как мога да видя цветовете на продуктите?

О: За продуктите, които предлагаме в различни цветове сме направили палитра, която позволява поръчка на всеки отделен цвят. Моля, имайте предвид, че изобразените цветове са приблизителни и е възможно да има разлики между нюансите, които виждате на вашия монитор и реално доставените от нас стоки.

За продуктите, за които няма изобразени цветове, а на снимките се виждат различни шарки, можете да уточните избраната от Вас шарка, като забележка към продукта.

 

В: Кога мога да получа своята поръчка.

О: В зависимост от населеното място, в което се намирате, можете да получите направената поръчка безплатно с наш транспорт, по куриер, като допълнително уточним условията в зависимост от населеното място и стоките или да вземете стоките от нашия склад в гр. София.

Информация за градовете, до които предлагаме безплатна доставка можете да намерите „тук”

 

В: Налични ли са всички продукти в сайта?

О: Наличностите се обновяват постоянно, но въпреки това е възможно да има недостиг за някои продукти, които са маркирани като налични. Продуктите, които са маркирани като изчерпани или чакащи доставка ще бъдат на разположение на по-късен етап.

 

В: Какво се случва, след като изпратя поръчката си?

О: Изпратените поръчки пристигат автоматично на нашия имейл, а Вие получавате потвърждение на Вашия. В случай, че не получите потвърждение, моля свържете се с нас, за да потвърдим Вашата поръчка.